BEZLEPKOVÉ RYŽOVÉ NOKY S CELOZRNNOU POHANKOVOU MÚKOU. PASTEROVANÉ
Zloženie
Voda, ryžová múka 29%, pohánková múka celozrnná 8%, zemiakový škrob, jedlá soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervant: sorban draselný.
Alergénne informácie
-
Návod na použitie
Noky vhoďte do dostatočného množstva vriacej sa osolenej vody. Po vyplávaní na povrch varte ďalšie 2 minúty a potom sceďte a servírujte.
Na slovenský spôsob sa hodí takmer ku všetkým druhom omáčok, ako je napr. paradajková, kôprová, hubová, ďalej s gulášom, so špenátom, s kapustou a s údeným mäsom, s mäsom a šťavou, s vajíčkom, alebo aj na sladko ako škubánky s makom .
Na taliansky spôsob chutia predovšetkým so smotanovými omáčkami (najpoužívanejšie je quattro formaggi so štyrmi druhmi syrov), do ktorých pridávame napr. lososa, listový špenát, huby, šunku, kuracie mäso, syry – parmezán, gorgonzolu, nivu. Dopriať si ich môžete aj s paradajkovými omáčkami, ako je napríklad ragú, s pestom alebo len s rozpusteným maslom a posypané syrom.
Skladovanie
Uchovajte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +25 °C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Krajina pôvodu : Taliansko
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 735 kJ/173 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 38,2g
z toho cukry 0,9g
Vláknina 1,8 g
Bielkoviny 3,3g
Soľ 0,9g