Zmeniť jazyk CZ Zmeniť jazyk SK Zmeniť jazyk PL Zmeniť jazyk DE

Gnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g

Gnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g

kliknutím zväčšíte
Gnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g
Gnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250gGnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g
ks
Cena s DPH : 2,44 €
DPH:12 %
Dostupnosť:posledné kusy
Viac o produkte: neobsahuje lepek
Forma: noky
Obsah balenia: 500 g
Trvanlivosť: uvedeno na obale
Zloženie
Ryžová múka 60%, voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervant: sorban draselný.

Alergénne informácie
-

Návod na použitie

Noky vhoďte do dostatočného množstva vriacej sa osolenej vody. Po vyplávaní na povrch varíme ďalšie 2 minúty a potom scedíme.

Na slovenský spôsob sa hodí takmer ku všetkým druhom omáčok, ako je napr. paradajková, kôprová, hubová, ďalej s gulášom, so špenátom, s kapustou a s údeným mäsom, s mäsom a šťavou, s vajíčkom, alebo aj na sladko ako škubánky s makom .
Na taliansky spôsob chutia predovšetkým so smotanovými omáčkami (najpoužívanejšie je quattro formaggi so štyrmi druhmi syrov), do ktorých pridávame napr. lososa, listový špenát, huby, šunku, kuracie mäso, syry – parmezán, gorgonzolu, nivu. Dopriať si ich môžete aj s paradajkovými omáčkami, ako je napríklad ragú, s pestom alebo len s rozpusteným maslom a posypané syrom.
Skladovanie
Uchovajte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +25 °C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.

Krajina pôvodu : Taliansko
Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 715 kJ/168 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 37,9 g
z toho cukry 0,1g
Vláknina 0,6 g
Bielkoviny 3g
Soľ 0,63 g

Potrebujete poradiť? Gnocchi di riso gluten free ryžové halušky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g

Vaše meno, priezvisko, firma
Váš email
Váš telefón
Vaša otázka
     Viac informácií




pošlite odkaz svojmu známemu

Vaše meno
Váš email
email vášho známeho
Opíšte kód z obrázku antispam

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s naším používaním súboru cookie.   Ďalšie informácie